Op onze zorgboerderij wonen veel dieren. Zo hebben wij…

Honden en katten

We hebben twee honden, zij heten Dushi en Joy. Het zijn hele lieve Cane Corso’s. Beide honden zijn erg vriendelijk en vinden kinderen erg leuk heel snel zal blijken dat het wederzijds is. Ook wonen er een aantal poezen op de boerderij. Ze krijgen soms een nestje, wat is het toch geweldig om die lieve kleine kittens op te zien groeien naar ondeugende boefjes.

De paarden

Hier is het eigenlijk allemaal mee begonnen. De liefde voor paarden. De pony’s worden ingezet voor de zorgboerderij. Wij hebben gekozen voor New Forest pony’s. Lisanne en Maureen zijn ook op dit ras begonnen met paardrijden. Het zijn namelijk ontzettend brave en leergierige pony’s die graag voor je willen werken. Lisanne is ook nog actief in de sport, daarvoor rijdt zij op onze KWPN merries waarbij we ook regelmatig een mooi veulen fokken. Ook onze beide New Forest pony’s zijn drachtig en verwachten dit jaar beiden een veulentje.

 

Konijnen, kippen en geiten.

We hebben achter een dierenweide daar kun je konijnen en geiten knuffelen. Ook hebben we een aantal kippen die heerlijke eitjes leggen!

Kortom, voor elk wat wils is er altijd een lief dier om mee te knuffelen en voor te zorgen.